Pojawił się nowy soft do nokii E66 oznaczony numerem 400.21.013.
NEW FUNTIONALITIES: Gimlet v9.5 (v9.5.3.72) Quick Office 5.3 Ovi Store 1.5 (v1.5.2) Ovi Contacts - Preinstalled Mail for Exchange 2.9.176
CHANGES AND IMPROVEMENTS: Email Setup Wizard update WLAN Corrections Internet Radio v1.16 – Increased functionality Camera functionality improvement Incoming call hang issue fixed Turkish SMS character input improvement Many functionality and Stability improvements in MfE Support for Russian and Ukranian keymats Phone activation Baseline updated Yahoo account hack fixed
GENERAL Stability and functionality improvements Email and WLAN functionality improvements Increased robustness in handling SMS and incoming calls Memory leak fixes and crashes Email and WLAN functionality improvements
CALL HANDLING Fix for Incoming call hang issue and fast call crash Fix for making emergency call when the phone is locked
CALENDAR/CLOCK Minor Functionality improvements Time display correction when the phone is locked
CONNECTIVITY WLAN functionality Improvements and fixes for crashes Improvement in WLAN authentication mVPN authentication improvements and general functionality improvement
CONTACTS/PHONEBOOK Functionality improvements for search functionality
EMAIL Email setup wizard updated Fix for Yahoo account hack while setting up Gmail account through Nokia Email Fix for mails getting duplicated after restoring backup Mail for Exchange upgraded from 2.9.158 to 2.9.176 Gimlet updated to v9.5 Many functionality and stability improvements in MfE Robustness and functionality improvements in email items.
INTERNET RADIO Improved functionality Increased application stability
QWERTY KEYBOARD Usability improvements Keyboard mapping corrections for Russian and Ukranian keymat
MESSAGING Improvement in Turkish SMS characters input Fix for delivery report for SMS with more than 22 characters Increased robustness in handling SMS
Dograłem phoenixem paczkę 400.21.013 v7 (EURO) z blue nokia ale nie ma w niej języka polskiego mam w niej tylko wybór: ang.niemiecki, rosyjski,litewski,estoński podesle mi ktoś sprawdzony link z wersja językową pl?
Mam dokładnie ten sam problem dla product code 0557960. Niby to jest EURO3 i zawsze był język polski, a tym razem klops pomoże ktoś, kto już robił update? Jaki product code zawiera język polski?
Zbyszekk nie chcę dogrywać tego fm przez NSU bo mam zmieniony PC na niebrandowany nokii: 0557960 Krz2k skąd jest Twoja paczka? też nie ma języka polskiego
Witam. Panowie, miałem ten sam problem z brakiem języka polskiego dla product code 0557960. Problem rozwiązało ściągnięcie paczki z softem poprzez NAVIFIRM. Wrzuciłem soft Phoenixem i wszystko gra - mam polski język. Pozdrawiam wszystkich
Czy tylko u mnie przy próbie wylistowania stacji radiowych Radio Internetowe się samo zamyka? Ovi store z katalogu instalacje nie uruchamia się a w katalogu pobierz po pobraniu Ovi store i próbie instalacji dostaję komunikat: "Install base first" Michał
sp5it napisał(a):Czy tylko u mnie przy próbie wylistowania stacji radiowych Radio Internetowe się samo zamyka? Ovi store z katalogu instalacje nie uruchamia się a w katalogu pobierz po pobraniu Ovi store i próbie instalacji dostaję komunikat: "Install base first" Michał
nie tylko u Ciebie. Mam ten sam problem. wcześniej przed aktualizacją było dobrze terza lipa