|
OpenMobile on Facebook
|
AnimSprite - robaki i inne animowane obrazki
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiPojawil sie programik umozliwiajacy wrzucenie na desktop animowanych obrazkow. Malo przydatna rzecz ale jak ktos lubi zawsze mozna ciekawie ustawic swoj telefon. Ja czekam na ciekawsze animacje ;-) Linki do aniamcji tu i tu
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 6 września 2007, o 11:01 przez gogigi, łącznie edytowano 1 raz
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkigogigi, ciekawy gadżet. Jak już ktoś pisał na ipmart wgrał ten program wraz z animowanym robakiem do telefonu swojej dziewczyny... domyślacie się jaka była reakcja
Spróbuję pod wieczór wgrać ten program i zobaczę jak to wygląda.
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkigogigi, zapomniałeś dodać, że aplikacja jest Unsigned.
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiPojawiła się nowa wersja programu - 1.01
Historia zmian:
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiJest takie coś pod s60v2?
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkisiwy15, obawiam się, że nie. Przeszukałem forum ipmart ale niestety wersji dla S60v2 nie znalazłem.
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiWitam przetestowalem ten programik i musze powiedziec ze fajny bajer poniewaz mozna podpiac pod niego kazdy animowany *.mbm. Robak rzeczywiscie u kobiety moze wywolac obrzydzenie i wyglada jak insekt ;-). Mi osobiscie nie przypadl do gustu. Najlepsze wedlug mnie animowane obrazki zalaczam nizej w tej chiwli mam kurczaka. Program przy starcie zabiera minimalna ilosc pamieci moze z 0,2mb (w kazdym razie nie wiele) i ma mozliwosc wyboru pozycji na ekranie. Program po zablokowaniu klawiatury wylacza sie i dziala tylko w trybie gotowosci. Wersja 1.1 startuje automatycznie po wlaczeniu telefonu.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiŚmieszna sprawa ten programik
Po prostu dla urozmaicenia wyświetlacza i nic ponad to
Ale pomysł z robalem na komórce dziewczyny - rewelacja ![]()
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiNo tak taki bajer, mozna dodac kazdy animowany gif czy jpg tylko wczesniej trzeba go przerobic na mbm..
Oto przyklad gruszki screeny i filmik Pozdrawiam Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. hTC TOUCh DIAMOND2
Rom: 1.39.479.1 Radio: 3.43.25.19 Operator: PLAY "FRESH" Akcesoria: AC ADAPTER: TC P300 Stereo Headset Sandisk micro SDHC 4GB Router LinkSys WRT54GL v4.30.1, HyperWRT 2.1b1 +tofu13c [Feb 3 2006].
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkia czemu u mnie na n73 pokazuje ze BLAD CERTYFIKATU?
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkidamwaw, program należy podpisać cyfrowo przed zainstalowaniem - instrukcja
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiPojawila sie wersja 2.0 (do podpisania) programu ktora umozliwia podpiecie kazdego gifa. Dziala poprawnie wlasnie przetestowalem aby obrazek byl poporawnie wyswietlany musi miec biale tlo. W wersji 2.0 nie ma mozliwosc zwiekszenia predkosci animacji a szkoda ale poporawiono ladowanie obrazkow z programu.
![]() hTC TOUCh DIAMOND2
Rom: 1.39.479.1 Radio: 3.43.25.19 Operator: PLAY "FRESH" Akcesoria: AC ADAPTER: TC P300 Stereo Headset Sandisk micro SDHC 4GB Router LinkSys WRT54GL v4.30.1, HyperWRT 2.1b1 +tofu13c [Feb 3 2006].
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiNową wersję 2.0 znajdziecie tutaj
![]()
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkiNismo czy odpaliles ten program na n95 ? Jakie wrazenia ?
hTC TOUCh DIAMOND2
Re: AnimSprite - robaki i inne animowane obrazkigogigi, odpaliłem i jak narazie mam jednego gifa - robaka
Nawet fajnie to wygląda jak chodzi po ekranie. Po zablokowaniu klawiatury robak znika. Śmieszny gadżet ![]()
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4