Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v5. S60v5: 5800 Xpress Music
Regulamin działu
Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v5. Dział dotyczy następujących modeli telefonow: S60v5: Nokia 5800 Xpress Music
przytrzymać przyciski *, zielona słuchawka, 3 i włączyć telefon
jest więc inny sposób jak sformatować telefon w razie problemów z jego uruchomieniem:
wraz z nowa wersja softu (v.20) nokia zrobila mozliwosc hard resetu za pomoca klawiszy ([Green] + [Red] + [Camera] naciskamy i przytrzymujemy na wylaczonym telefonie i nastepnie go wlaczamy)
Magik, moim zdaniem "*#7370#" to nie to samo co "kombinacja klawiszy" - ponieważ bo wbiciu kodu kontakty w telefonie np. zostają ...a po twardym formacie kombinacją klawiszy nie ...więc to pewnie coś "mocniejszego"!
albo ja przestalem myslec albo to jest dla mnie za trudne sorry.. czytam i nie mam bladego pojdecia jak zrobic ten twardy format.. przytrzymać przyciski *, zielona słuchawka, 3 i włączyć telefon mam je wpisac i zaznaczyc??a te 3 to co???
-- 19 sierpnia 2009, o 18:17 --
mam to wszystko zrobic na wlaczonym telefonie i klawiaturze tak???
AMROD! Jest napisane wyraźnie: "wraz z nowa wersja softu (v.20) nokia zrobila mozliwosc hard resetu za pomoca klawiszy ([Green] + [Red] + [Camera] naciskamy i przytrzymujemy na wylaczonym telefonie i nastepnie go wlaczamy)" Czego Ty nie rozumiesz?! Nie pisze w 2 wątkach o tym samym!