Przede wszystkim podziekowania dla osoby ktora umozliwila nam granie w pelnym wymiarze jako,ze gralem prawie cala noc doszedlem do 8 levela i xp mam ponad 10tys. Przy levelu 9 mozna poleciec juz na alaske. Jak do tej pory najwieksza ryba jaka zlowilem jest niebieski marlin 339kg,a rekin mial 156kg. Pozniej jest latwiej bo mozna kupic lepsza wedke,kolowrotek zylke i przynete,a chlopczyk da nam echosade. Przy wychodzeniu z gry pojawiaja sie errory ale niczemu nie przeszkadzaja.
A mi się przygoda z rybkami skończyła....
co bym nie robił to gra mi się sam wyłącza.
Mam sporo rybek nałapanych i to całkiem dużych i znaczących, jestem na trzecim levelu weekend angler (już prawie 4), liczba xp: 1932 i zawsze w momencie w którym chce zarzucić wędkę (wciskam 5) gra najnormalniej w świecie wychodzi mi do platformy N-GAGE do poziomu HOME... i już! Koniec rybek na teraz
O to nie, ja mam 4 level 2 rekiny, szczupaka, 2 kotwice i 2 razy byłem na okładce magazynu i gra mi działa... na szczeście. A nie wiecie kiedy mają wypuszczać kolejne gry?
Mam sporo rybek nałapanych i to całkiem dużych i znaczących, jestem na trzecim levelu weekend angler (już prawie 4), liczba xp: 1932 i zawsze w momencie w którym chce zarzucić wędkę (wciskam 5) gra najnormalniej w świecie wychodzi mi do platformy N-GAGE do poziomu HOME... i już! Koniec rybek na teraz
plato napisał(a):Przy wychodzeniu z gry pojawiaja sie errory ale niczemu nie przeszkadzaja.
plato nagle mi wyskakuje: Hooked On: Creatures of the Deep closed; KERN-EXEC 3. Jakaś sugestia?
plato nagle mi wyskakuje: Hooked On: Creatures of the Deep closed; KERN-EXEC 3. Jakaś sugestia?
u mnie po wyjściu z gry pokazuje się "Unable to start game ( Error - 1000008)" i jest to normalny komunikat , dla tych co grzebali w plikach
matchojs85 napisał(a):KERN-EXEC 3.
jest to dość specyficzny error , nie pamiętam dokładnie o co w nim chodzi , ale najlepiej jakbyś przeinstalował albo całą N-gage albo w jakiś sposób samą grę COTD .
jest to dość specyficzny error , nie pamiętam dokładnie o co w nim chodzi , ale najlepiej jakbyś przeinstalował albo całą N-gage albo w jakiś sposób samą grę COTD .
Właśnie próbuję zainstalować jeszcze raz ale bez odinstalowywanie poprzedniej by nie stracić wyników.
Ja myśle, że to jednak chodzi o to, że mam N73
Siemanko. Spoko ta gierka Hooked On: Creatures of the Deep tylko mam triala jak większość. iestety moja fantazja mnie poniosła i usunołem cały ten folder z którego trzeba było usunąc dwa pliki tak żeby miec pełną wersje. mógł by mi ktos wysłąć te pliki co tam śą w tym Folderze "private" Bo spodobało mi sie to co dziś powyciągałem:
Kotwica na 141.2Kg
Kotwica na 143.0Kg
Płetwy na 2.0kg
Nożyczki 1.0Kg
Kamien na 1Kg
Urządzenie do szukania ryb 2.0Kg
Oczywiście ryby terz najlepsza na 96Kg.
W taką gre można grać !!!!!!!!